بلاگ خبری سیسوگ, توصیه شده, مقاله های سیسوگ

نرم‌افزار رایگان Circuit Maker آلتیوم دیزاینر

نرم افزار Circuit-Marker

شاید برای ما خیلی پرمعنا نباشه که بخوایم دنبال نرم‌افزارهای رایگان بگردیم، چون متاسفانه یا خوشبختانه همیشه کرک آن‌ها در دسترس بوده است. نرم‌افزار آلتیوم دیزاینر (Altium Designer) در دنیای الکترونیک نرم‌افزار بسیار پرطرفدار و قدرتمندی است. حال تصور کنید ورژن رایگانی از این نرم‌افزار برای پروژه‌های متن باز (Open Source) در دسترس باشد.

شرکت آلتیوم، نرم‌افزار Circuit Maker را به صورت رایگان برای جامعه مشتاقان الکترونیک ارائه کرده است.

نرم‌افزار Circuit Maker

Circuit Maker بهترین ابزار رایگان طراحی شماتیک و PCB  قابل استفاده برای جامعه طرفداران متن باز است. Circuit Maker علاوه‌بر اینکه یک ابزار طراحی شماتیک و PCB رایگان است، جامعه‌ای پر جنب و جوش از طراحان متن باز، سازندگان، دانش‌آموزان و متخصصانی است که هر روز برای ساخت محصولات جدید هیجان‌انگیز کار می‌کنند.

 

نرم‌افزار Circuit Maker

شرکت Altium بیشتر فعالیت‌های طراحی PCB در جهان را هدایت می‌کند و نرم‌افزار Circuit Maker توسط این شرکت ساخته شده است، بنابراین شما می‌توانید اعتماد کاملی به این فناوری داشته باشید. نرم‌افزار Circuit Maker دارای امکانات شماتیک، PCB و طراحی 3D است که می‌توان روال پروژه را به صورت تیمی مدیریت کرد.

تشکیل خانواده الکترونیک در Circuit Maker

نرم‌افزار Circuit Maker

 

در نرم‌افزار Circuit Maker، علاقه‌مندان به الکترونیکی که تمایل به اشتراک‌گذاری و مشارکت و پشتیبانی از یکدیگر دارند هستند، از کتابخانه و فوت پرینت المان‌ها گرفته تا پروژه‌ها و کارهای گروهی را به اشتراک می‌گذارند. شما می‌توانید طرح‌های مرجع آزمایش شده را پیدا کرده و از آن‌ها استفاده کنید. هم‌چنین می‌توانید پروژه‌های خود را به صورت اختیاری با دیگران به اشتراک بگذارید.

نرم‌افزار Circuit Maker را می‌توانید از سایت آلتیوم دانلود و نصب نمایید و از پروژه‌های آماده آن لذت ببرید. توجه داشته باشید این نرم‌افزار به صورت آنلاین می‌باشد و در زمان نصب و استفاده باید به اینترنت دسترسی داشته باشید.

 

نرم افزار Circuit-Marker

 

علاوه بر استفاده از پروژه‌های آماده که به اشتراک گذاشته شده‌اند می‌توانید از قسمت Component کتابخانه قطعات مورد نظر خود را دانلود کنید. هم‌چنین می‌توانید پروژه‌های آلتیوم خود را در این نرم‌افزار باز کنید و از محیط آن لذت ببرید.

 

نرم افزار Circuit-Marker

 

شما میتوانید آموزش آلتیوم دیزاینر مقدماتی تا پیشرفته را در این آدرس در سیسوگ دنبال نمایید.

انتشار مطالب با ذکر نام و آدرس وب سایت سیسوگ، بلامانع است.

شما نیز میتوانید یکی از نویسندگان سیسوگ باشید.   همکاری با سیسوگ

9 دیدگاه در “نرم‌افزار رایگان Circuit Maker آلتیوم دیزاینر

  1. Avatar for مجید مجید گفت:

    یادش به خیر…سالها پیش حدود اواخر دهه ۸۰ بود فکر کنم سی دی همین نرم افزار رو که اون موقع circuit maker 2000 بود رو شرکت آلتیوم برام فرستاد.نسخه تریال بود و من کرک روش نصب میکردم!!

  2. Avatar for حسین حسین گفت:

    این نرم افزار افراد دیگه هم که کاراشون رو اشتراک گذاشتن میشه دید شماتیک هارو؟

    1. Avatar for زئوس Zeus زئوس Zeus گفت:

      بله میشه 🙂

  3. Avatar for علی علی گفت:

    سلام وقت بخیر .عذرخواهی میکنم میخواستم بپرسم آلتیوم دیزاینر را روی اندروید هم میشه نصب کرد و اگر نمیشه محبت میکنید یک نرم افزار در حد همین یا پروتئوس که تو اندروید اجرا بشه معرفی بفرمایید.خودم droid tesla pro رو نصب کردم و circuit رو اما هم نتونستم باهاشون کار کنم هم هرچی جستجو کردم آموزششون هم نشد که پیدا کنم.ممنون میشم کمک بفرمایید.باسپاس فراوان

    1. Avatar for زئوس Zeus زئوس Zeus گفت:

      سلام دوست عزیز تا جای که من میدونم نرم افزارهای ویندوزی رو نمیشه روی اندروید راه اندازی کرد
      البته اطلاعی ندارم که میشه ویرچوال ماشین روی اندروید نصب کرد یا نه !!‌ اما نرم افزار طراحی pcb برای اندورید کم نیست مثلا pcb droid یا ….
      البته یه سایت هست به اسم easyEDA که اجازه میده شما شماتیک و pcb رو به شکل آنلاین طراحی کنید امکانات خیلی خوبی هم داره و شاید بهترین گزینه باشه با توجه به این که خروجی پروتل هم میده که این مهم تر از همه است
      چرا که میدونید شرکت های چاپ PCB در ایران فقط فایل آلتیوم برای چاپ دریافت میکنند

  4. Avatar for روزبه بابازاده روزبه بابازاده گفت:

    سلام
    محیط تقریبا مشابهی داره ولی نتونستم یک پروژه که تو لیستش اضافه نشه و کاملا شخصی باشه تو یه ادرس تو کامپیوتر خودم درست کنم و از همه مهم تر اینکه نتونستم روشی برای بردن یک شماتیک به pcb پیدا کنم

    1. Avatar photo electronic girl گفت:

      سلام دوست عزیز
      بله درست میفرمایید پروژه های جدید را در مسیر وب ذخیره میکنه و منم پیدا نکردم چطوری میشه شماتیک را به محیط PCB برد اما میتوان در محیط PCB به صورت دستی قطعات را اضافه کرد و طراحی را در این محیط انجام داد.

  5. Avatar for حسین حسین گفت:

    سلام.
    من این نرم افزار رو قبلا دیده بودم . خیلی شبیه آلتیوم هست ولی یکم منوهاش فرق داره . یره میشه . ازش خوشم نیومد به این علت که بیش از حد به وب متکی هست ( نمیشه توی هر شرایطی ازش استفاده کرد) . کتابخانه هاش همه تحت وب هستن .و وقتی یک پکیج جدید درست میکنید میره روی وب ذخیره میشه.
    یک نرم افزار رایگان هست به اسم kicad ازش خیلی خوشم اومد . ساختارپروژهاش شبیه التیوم هست ولی تنظیماتش و کار کردن باهاش به راحتی پروتئوس!!!! یک سری ابزارها هم داره خیلی جالب هستن مثل محاسبه مقاومت ترکها و ظرفیت خازنی بین ترکها و چند ابزار دیگه …. pcb رو هم از طریق تولید فایهای گربر به راحتی میشه به التیوم منتقل کرد .کلا ابزار جالبیه.

    1. Avatar photo electronic girl گفت:

      سلام دوست عزیز
      بله این نرم افزار کاملا به وب متکی هست. ممنون که تجربیاتتون را برای ما به اشتراک گذاشتید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *