Quectel شرکت فعال در حوزه اینترنت اشیا (IoT) بسته جدیدی را معرفی کرده است که هدف از ارائه آن تسهیل توسعه پروژههای موقعیتیابی با دقت بالا است. این محصول شامل یک آنتن ژئودتیک یا پچ به همراه ماژول LG290P (یک ماژول GNSS برای موقعیتیابی) و مجهز به فناوری RTK است.
نوربرت موهرر، رئیس و مدیر ارشد فروش Quectel، مدعی است که یکپارچهسازی پیشرفته آنتنها با ماژولها، توسعه محصولات و دستگاهها را بسیار سادهتر و کارآمدتر کرده است. اکنون نیز با اضافه شدن فناوری RTK به آنتنها و ماژولهای Quectel، مشتریان میتوانند از مزایای بیشتری بهرهمند شوند. مشتریان با بهرهگیری از این بسته جامع، میتوانند محصولات خود را سریعتر توسعه داده و به بازار عرضه کنند. یکی دیگر از مزایای این پکیج این است که بار کارهایی که RTK انجام میدهد، از دوش آنها برداشته میشود. به این ترتیب میتوانند خدمات مرتبط با مکانیابی را با دقت بالا و بدون دردسر مدیریت کنند.
Quectel قصد دارد روند تکمیل پروژههای موقعیتیابی را با استفاده از پکیج جدید خود (ماژول، انتن و فناوری RTK) تسریع کند.
بسته جدید بر پایه ماژول Quectel LG290P طراحی شده که در واقع یک ماژول گیرنده GNSS چهار بانده است که از دریافت همزمان سیگنالهای ناوبری شامل GPS، GLONASS، Galileo، BDS، QZSS و NavIC پشتیبانی میکند. دقت این ماژول با استفاده از فناوری RTK به طور قابل توجهی بهبود یافته است. از این رو حتی در مناطق جنگلی و محیطهای شهری با ساختمانهای بلند نیز موقعیتیابی دقیقی ارائه میدهد.
کسانی که این پکیج را تهیه میکنند، میتوانند بین دو آنتن مختلف یکی را انتخاب کنند: آنتن YEGN103W8A یک آنتن ژئودتیک است که در باندهای فرکانسی 1164-1300 مگاهرتز و 1525-1606 مگاهرتز عمل میکند و از دریافت سیگنالهای GPS، BDS، GLONASS، Galileo و L-band پشتیبانی میکند. این آنتن را به دو روش میتوان نصب کرد: نصب مغناطیسی و نصب با پایه مکنده. آنتن دیگر یعنی YEGD006U1A همان باندهای فرکانسی را پوشش میدهد، اما در قالب یک آنتن پچ طراحی شده است.
شرکت Quectel قصد دارد از این پکیج جدید در یکی از بزرگترین رویدادهای فناوری یعنی نمایشگاه Electronica 2024 رونمایی کند. قیمت این بسته هنوز اعلام نشده است، اما برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ماژول LG290P میتوانید به صفحه آن در سایت این کمپانی مراجعه کنید.
منبع : hackster
تو ایرانم میشه استفاده کرد؟