آموزش رزبری پای
آموزش رزبری پای
آموزش رزبری پای به صورت کاملا رایگان را می توانید در وبسایت سیسوگ داشته باشید. ما سعی نموده ایم تمامی بخش های آموزش رزبری پای را برای شما عزیزان آماده نماییم تا بتوانید بدون صرف هیچ هزینه ای 0 تا 100 Raspberry Pi را یاد بگیرید. هدف سیسوگ آموزش الکترونیک بصورت رایگان برای تمام هموطنان گرامی می باشد. ما سعی نموده ایم تمامی آموزش ها با بهترین کیفیت و با لحن روان به همراه تصاویر و ویدئو هایی که شما را در درک کامل تر مطلب یاری کند آماده نماییم.
سوالات متداول دانشجویان در رابطه با آموزش رزبری پای
ابتدا یادگیری آردوینو رو شروع کنم یا یادگیری رزبری پای؟
بستگی به خودتان دارد، اگر به یادگیری سخت افزار در حوزه الکترونیک علاقه دارید آموزش آردوینو برای شما مناسب است، راه اندازی سخت افزار های مختلف با آردوینو بسیار ساده تر است. اما اگر شما به حوزه نرم افزار و برنامه نویسی علاقه دارید و قصد فعالیت در این حوزه را دارید، با آموزش رسبری پای شروع کنید. در دنیای الکترونیک تنها این برد است که شما می توانید با استفاده از پایتون یا Cpp قابل پروگرام است.
آیا یادگیری رزبری پای سخت است؟
رابط کاربری برای هر شخصی که قبلا با سیستم عامل هایی مانند لینوکس کار کرده است، آشنا است، اگر اگر قبلا با این سیستم عامل ها کار نکرده اید نگران نباشید. رابط کاربری رزبری پای را می توانید به آسانی و به سرعت یاد بگیرید.
چقدر برای یادگیری رزبری پای زمان لازم است؟
اگر به صورت جدی برای یادگیری رزبری پای اقدام نمایید و تمرکز و زمان زیادی را صرف آموزش رزبری پای نمایید، در کمتر از 10 روز کار کردن اولیه با رزبری پای را یاد گرفته اید و می توانید برای راه اندازی آن اقدام نمایید. همچنین برای درک کامل روش کار با رزبری پای در حدی که بتوانید پروژه های تخصصی و حرفه را با استفاده از رزبری پای اجرا نمایید، کمتر از 3 هفته زمان نیاز است.
بهترین روش برای یادگیری رزبری پای چیست؟
شما می توانید برای فراگیری رزبری پای از وبسایت شرکتRaspberry Pi یادگیری این کامپیوتر تک برد را شروع کنید. در وبسایت رزبری پای آموزش انواع پروژه هایی که می توان با رزبری پای اجرا کرد، وجود دارد. اما اگر خواندن و درک مطالب انگلیسی برایتان مشکل می باشد. سیسوگ بعنوان مرجع الکترونیک ایران اکثر مطالب و پروژه های موجود در رابطه با رزبری پای را پوشش داده است.
آموزش رزبری پای سیسوگ شامل چه مواردی می باشد؟
- آموزش برنامه نویسی رزبری پای بدون سیستم عامل
- آموزش رزبری پای با پایتون
- آموزش پروژه محور رزبری پای
رزبری پای چیست؟
رزبریپای یک کامپیوتر تک برد است که در عین حال که اندازهی خیلی کوچکی دارد، قدرت پردازش بسیار خوبی را ارائه میدهد به صورتی که در ورژن های جدید آن قادر به نصب سیستم عامل ویندوز، لینوکس و BSD هستیم.
بهترین زبان برنامه نویسی برای رزبری پای چیست؟
زبان C یا C++ یکی از سه زبان برنامه نویسی که اغلب برای برنامه نویسی رزبری پای استفاده می شود. زبان Python هم از بهترین زبان ها برای برنامه نویسی رزبری پای است.
آیا رزبری پای برای برنامه نویسی مناسب است؟
با توجه به ساده بودن برنامه نویسی با رزبری پای، برای افراد آماتور و افرادی که به تازگی قصد فعالیت در این حوزه را دارند گزینه بسیار مناسبی می باشد، با رزبری پای می توان برای برنامه نویسی کامپیوتر، ساخت و طراحی ربات و حتی ساخت وسایل روزمره الکترونیکی استفاده نمود.
آیا رزبری پای اختصاصا برای پایتون ساخته شده؟
مجموعه رزبری پای پایتون را به دلیل قدرت، تطبیق پذیری و سهولت استفاده، به عنوان زبان اصلی، برای برنامه نویسی رزبری پای انتخاب کرد و پایتون روی Raspbian از قبل نصب شده است. اما شما می توانید برای برنامه نویسی رزبری پای از زبان C نیز استفاده نمایید.
کدام سیستم عامل Raspberry Pi برای مبتدیان بهترین است؟
رزبری پای یک کامپیوتر اقتصادی می باشد که سیستم عامل لینوکس را اجرا می کند، سیستم عامل اختصاصی رزری پای Raspbian(رزبین) می باشد. هردو سیستم عامل ساده و برای مبتدیان می توانند گزینه مناسبی باشد، انتخاب بین این دو کاملا به خود شخص بستگی دارد.
به چه صورت برنامه نویسی باز رزبری پای را شروع کنم؟
IDLE را باز کنید سپس از منوی سمت چپ بر روی لوگو رزبری پای کلیک کنید، سپس بر روی بخش Programming و بعد بر روی بخش Python3 کلیک کنید. برای نوشتن برنامه به بخش File>New file بروید و برنامه خود را بنویسید.
آموزش برنامه نویسی رزبری پای
یکی از بخش های آموزش رزبری پای سیسوگ، آموزش برنامه نویسی رزبری پای می باشد. اصلی ترین بخش کار با رزبری پای برنامه نویسی می باشد که شما با فراگیری آن بتوانید پروژه های مختلف را برنامه ریزی و اجرا نمایید. برنامه نویسی با رزبری پای با استفاده از سیستم های مختلف و حتی بدون سیستم عامل انجام می شود. برای مثال شما می توانید از پایتون برای برنامه نویسی رزبری پای استفاده نمایید یا با استفاده از سیستم عامل خود رزبری پای یعنی Raspbian برنامه نویسی رزبری پای را انجام دهید.
در این دوره آموزشی سیسوگ برای شما برنامه نویسی بدون سیستم عامل با رزبری پای را آماده کرده است که برای مبتدیان که قصد شروع آموزش برنانه نویسی با رزبری پای را دارند بهترین گزینه می باشد.
آموزش برنامه نویسی رزبری پای – قسمت اول
آموزش برنامه نویسی رزبری پای – قسمت دوم
آموزش برنامهنویسی رزبری پای – قسمت سوم
در این مقاله قصد داریم نحوه نصب و کانفیگ کامپایلر، جهت کامپایل کدهای نوشتهشده برای بردهای رزبری پای را آموزش دهیم و با کمک آنها برنامهنویسی کنیم.
آموزش برنامهنویسی رزبری پای – قسمت چهارم
آموزش برنامه نویسی رزبری پای با پایتون
یکی از بهترین سیستم عامل ها برای برنامه نویسی رزبری پای، پایتون می باشد. برنامه نویسی رزبری پایتون نسبت به سیستم عامل های دیگر مزایی از جمله، قدرت، تطبیق پذیری و سهولت استفاده را برای کاربر فراهم می کند. به همین دلیل شما با یادگیری آموزش رزبری پای با پایتون می توانید اکثر پروژه های رزبری پای را از 0 تا 100 طراحی و اجرا نمایید.
رزبری پای CM4 TV Stick را مستقیما به تلویزیون وصل کنید!
آموزش رزبری پای با پایتون – قسمت اول – ساخت چشمک زن LED
آموزش رزبری پای با پایتون – قسمت صفرم – زبان جاوا اسکریپت یا پایتون؟
GPIO | کنترل چراغ به کمک دکمه | آموزش رزبری پای با پایتون – قسمت دوم
آموزش رزبری پای با پایتون – قسمت سوم – چالش رقص نور
آموزش رزبری پای با پایتون – قسمت چهارم – چالش تولید رنگ زرد با LED های سبز و قرمز
آموزش برنامه نویسی رزبری پای – قسمت اول
آموزش برنامه نویسی رزبری پای – قسمت دوم
آموزش برنامهنویسی رزبری پای – قسمت سوم
در این مقاله قصد داریم نحوه نصب و کانفیگ کامپایلر، جهت کامپایل کدهای نوشتهشده برای بردهای رزبری پای را آموزش دهیم و با کمک آنها برنامهنویسی کنیم.