بلاگ خبری سیسوگ, اینترنت اشیاء

معرفی ماژول جدید و مقرون به صرفه کمپانی SIMCom برای استفاده در اینترنت اشیا (IoT) و ارتباط ماشین با ماشین (M2M)

معرفی ماژول جدید و مقرون به صرفه کمپانی SIMCom برای استفاده در اینترنت اشیا (IoT) و ارتباط ماشین با ماشین (M2M

RedCap ماژول جدیدی است که کمپانی SIMCom برای استفاده در اینترنت اشیا (IoT) و ارتباط ماشین با ماشین (M2M) عرضه کرده است. این ماژول که به فناوری 5G مجهز است، یک ماژول اقتصادی برای کاربردهای ذکر شده محسوب می‌شود.

SIMCom که یکی از شرکت‌های پیشرو در عرضه ماژول‌های بی‌سیم و تجهیزات مرتبط با اینترنت اشیا (IoT) و ارتباط ماشین با ماشین (M2M) است، به تازگی سری جدید ماژول‌های ارتباطی خود را با اسم RedCap (Reduced Capability) عرضه کرده است. این ماژول‌ها برای دستگاه‌ها و پروژه‌هایی طراحی شده‌اند که به سرعت و ویژگی‌های کامل شبکه 5G، مانند پهنای باند بالا یا تأخیر بسیار کم، نیازی ندارند.

SIM8230 یک ماژول چند بانده است و از استانداردهای مختلف 5G و LTE مانند NR (New Radio) و LTE-FDD/TDD پشتیبانی می‌کند. ماژول SIM8230 همچنین از R17 5G SA هم پشتیبانی می‌کند و این یعنی از جدیدترین استانداردهای 5G (Release 17) بهره می‌برد، می‌تواند به شبکه‌هایی که کاملاً مستقل از 4G هستند متصل شود و قادر است عملکرد سریع‌، با تأخیر کم‌ و مناسبی برای دستگاه‌های IoT داشته باشد. ماژول SIM8230 رابط‌های مختلفی از جمله PCIe، USB 2.0 و GPIO هم دارد.

RedCap یک استاندارد نوظهور محسوب می‌شود که برای استفاده در مواردی که به برخی از مزایای 5G (مانند سرعت بالا، تأخیر فوق‌العاده کم و قابلیت اطمینان بالا) نیاز است و استفاده از همه امکانات این شبکه توجیه اقتصادی ندارد، طراحی شده است. نکته مهم دیگر این است که در بسیاری از مناطق، زیرساخت کامل شبکه 5G هنوز به ‌طور کامل پیاده‌سازی نشده است.

مدز فیشر، مدیر فروش SIMCom در اروپا می‌گوید: RedCap به گونه‌ای طراحی شده‌اند که ساده و آماده استفاده باشند. از این رو توسعه‌دهندگان و طراحان سیستم می‌توانند با استفاده از این ماژول‌ها و بدون پیچیدگی‌های خاصی، پروژه‌های خود را آغاز کنند.

پکیج ماژول‌های SIM8230 به فرم LGA + LCC و با رابط‌های متنوع عرضه می‌شود. ابعاد این ماژول 30 × 30 × 2.5 میلی‌متر است. دستورات استاندارد AT در این ماژول‌ها با دستگاه‌های سری SIM7600/8200/8260 نیز سازگار است که این باعث کاهش هزینه‌ها برای مشتریان و کاهش زمان ورود محصول به بازار می‌شود. سرعت دانلود ماژول‌های SIM8230 تا 220 مگابیت بر ثانیه (DL) و سرعت آپلود آن 100 مگابیت بر ثانیه (UL) در شبکه Sub-6G SA و یا 200 مگابیت بر ثانیه (DL) و 75 مگابیت بر ثانیه (UL) در شبکه LTE است.

این ماژول‌ها در مدل‌های مختلف، برای استفاده در مناطق متفاوت عرضه می‌شوند. ماژول‌های SIM8230 به دلیل بهره‌وری بالا، امنیت و انعطاف‌پذیری، برای استفاده در اینترنت اشیا (IoT) و ارتباط ماشین با ماشین (M2M) مناسب هستند، از جمله کاربردهای این ماژول‌ها می‌توان به این موارد اشاره کرد: تجهیزات داخلی CPE، دستگاه‌های MIFI و کنترل‌های صنعتی.

منبع :electronicsmedia

انتشار مطالب با ذکر نام و آدرس وب سایت سیسوگ، بلامانع است.

شما نیز میتوانید یکی از نویسندگان سیسوگ باشید.   همکاری با سیسوگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *