HiSilicon هواوی برای اولین بار توانست از شرکت Qualcomm رقیب دیرینه آمریکایی خودش در حوزه پردازنده گوشی های هوشمند در بازار چین پیشی بگیره !
براساس این گزارش ، HiSilicon ، شرکت و کمپانی طراحی مدار مجتمع Huawei Technologies ، از لحاظ میزان فروش پردازنده گوشی های هوشمند در چین برای اولین بار از رقیب دیرینه آمریکایی خود یعنی کوالکام آن هم در گیر و دار ویروس کرونا پیشی گرفت!
طبق آخرین گزارش ماهانه شرکت تحقیقاتی چینی CINNO ، در سه ماهه اول سال 2020 ,هایسیلیکن توانسته 22.21 میلیون پردازنده گوشی های هوشمند را به بازار مصرف عرضه نماید.
CINNO در خلاصه گزارش گفته:
فروش HiSilicon تنها از 22.17 میلیون واحدی که در سه ماهه اول سال گذشته به بازار ارائه شده ، اندکی افزایش پیدا کرده، اما این تنها شرکت بزرگ بود که در سال جاری شاهد کاهش سالیانه در سه ماهه اول خود نبوده است.
این گزارش در حساب رسمی WeChat آن ارائه گردیده است.
در نتیجه ، سهم بازار شرکت زیرمجموعه هواوی از 36.5 درصد در مدت مشابه سال گذشته به 43.9 درصد افزایش یافت و برای اولین بار توانسته شرکت Qualcomm را شکست دهد تا به عنوان تامین کننده برتر پردازنده های گوشی های هوشمند در چین تبدیل شود.
عملکرد پایدار HiSilicon در حالی به وجود اومده که صنعت گوشی های هوشمند چین با تأخیر در راه اندازی محصول نهایی و همچنین تبعات منفی مرتبط با همه گیری ویروس کرونا مواجه بوده است.
براساس گزارشی که در اوایل این ماه توسط آکادمی فناوری اطلاعات و ارتباطات چین منتشر شده، محصولات تلفن های هوشمند در این کشور با 34.7 درصد – کمی بیش از یک سوم – به 47.7 میلیون دستگاه در سه ماهه اول سال 2020 کاهش یافته است.
گزارش CINNO نشان داد که در فروش پردازنده نیز شاهد سقوط مشابهی بوده ایم ، به طور کلی مصرف پردازنده گوشی های هوشمند در کشور در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 44.5 درصد -در سه ماه اول سال 2020 – کاهش یافته است.
هواوی با روی آوردن به تراشه های خود ، تحریم های ایالات متحده را پایان می دهد.
Qualcomm ، به عنوان یک شرکت قدیمی و باسابقه در بازار (مستقر در ایالات متحده) ، با کاهش سالیانه سهم بازار خود از 37.8 درصد به 32.8 در سه ماهه چهارم سال 2019.
شرکت Mediatek تایوان موقعیت خود را در جایگاه سوم حفظ کرد ، اما همچنین شاهد افت سهم بازار آن در مدت زمان مشابه سال پیش از 14 درصد به 13.1 درصد بوده است.
منبع : یاهو
پ. ن سیسوگ:
لازم به ذکر است بازار تولید چین به عنوان یکی از منابع بزرگ تولید و ارائه محصولات و سخت افزارهایی مبتنی بر چیپ ست های ارائه شده میباشد و از دست دادن این بازار میتونه کم کم فراگیرتر هم بشه!
خبر خوبی که تو این اوضاع نابسامان جهانی به نظر میتونه خبر فوق العاده ای برای ما ایرانیها باشه.
اولین دلیل مهم اینه که انحصار یک شرکت ارائه دهنده تکنولوژی شکسته میشه و این یعنی رقابت , کیفیت و قیمت مناسب تر برای مصرف کننده نهایی.
و البته دلیل دوم برای من ایرانی میتونه شکسته شدن انحصار شرکتی باشه که تحت قوانین مستقیم امریکا به عنوان پرچمدار ایجاد تحریم های یکجانبه تو دنیا قرارداره که تا الان هم تونسته آسیب های زیاد مادی و معنوی به ما در ایران بزنه.
دوستانی که در زمینه IOT و بخصوص استفاده از ماژولهای LTE-4G و … فعال هستند میدونند که اکثر ماژولهای موجود در ایران دارای هسته های کوالکام و مدیاتک میباشد که با توجه به پیش بینی ها بزودی این قضیه میتونه به نفع هواوی تغییر کنه و شاهد کاهش قیمت در برخی از محصولات و تکنولوژی های ورودی به ایران هم باشیم.
امیدوارم آمرکاییها به خاک سیاه بنشینند بلایی که این متکبران مستکبر بر سر ملتهای جهان آوردند دل هر انسان آزاده ای رو خون میکنه
:-))
اینکه انحصار شکسته بشه و فضای رقابتی به وجود بیاد اتفاقا خیلی خوبه. به نظر من با شکستن انحصار هم قیمت تعدیل میشه هم کیفیت بالا میره، تا بوده همین بوده. اما چین و در کل کمونیستها به مراتب مستکبرتر و رفتار خصمانهتری با دیگران داشتند. بعید میدونم که چینیها در رقابت با آمریکا پیروز بشن. هرچند که قلبا هم خواستار اینم که فعلا قدرت دست آمریکا بمونه تا جهان به تعادل بهتری برسد.
شما کاملا در اشتباه هستید پیشی گرفتن شرکتهای تحت کمونیست هیچوقت به نفع تو مسلمان نخواهد بود شما برید وضعیت فلاکت بار مسلمانان اویغور را بخوانید این فقط یک نمونش …..
سلام دوست عزیز
ما در مورد دو تا مقوله کاملا مجزا صحبت میکنیم
کسی منکر کلی موضوع ناخوشایند تو کشورهای دیگه برای من ایرانی یا حتی مسلمون نیست
تو ساده ترین نگاه اینه که شرکتها و کشورهای پیشرفته برای پیدا کردن مشتری نهایی و نفوذ به بازار لازم میشه خدمات بهتری با قیمتهای بهتری بدند و هر چه تو این قضیه رقابت سنگین تر به نفع مصرف کننده نهایی
و البته همین تکنلوژی ها الان اگه تو چین ( کشور کمونیست ) نبود من و شما باید برای دور زدن تحریم ها هزینه های خیلی زیادتر برای کلی محصول و قطعات الکترونیکی میدادیم