()analogReference در آردوینو ولتاژ رفرنس برای ورودی (input) آنالوگ را پیکربندی میکند. (بهعنوانمثال مقداری که برای حد بالای محدودهی ورودی (input) استفاده شده است.) گزینهها:
- DEFAULT: رفرنس آنالوگ پیشفرضِ (default) پنج ولت (روی بردهای آردوینو 5V) یا 3.3 ولت (روی بردهای آردوینو 3.3V)
- INTERNAL: یک رفرنس درونی (built-in) برابر با 1.1 ولت روی ATmega168 یا ATmega328 و 2.56 ولت روی ATmega8 ( غیرقابل استفاده در آردوینو Mega)
- INTERNAL1V1: یک رفرنس درونی 1.1V (فقط در آردوینو Mega)
- INTERNAL2V56: یک رفرنس درونی 2.56V (فقط در آردوینو Mega)
- EXTERNAL: ولتاژ اعمالشده به پین AREF بهعنوان رفرنس استفاده میشود. (فقط 0 تا 5V)
سینتکس (نحو)
(analogReference(type
پارامتر
type: یکی از انواع رفرنس (DEFAULT, INTERNAL, INTERNAL1V1, INTERNAL2V56, یا EXTERNAL).
خروجی
هیچ (ندارد)
نکته
بعد از تغییر رفرنس آنالوگ، ممکن است چند خوانش اول ()analogRead دقیق نباشد.
هشدار
در پین AREF برای ولتاژ رفرنس خارجی (EXTERNAL)، چیزی بیشتر از 5V یا کمتر از 0V استفاده نکنید! اگر از یک رفرنس خارجی در پین AREF استفاده میکنید، باید قبل از فراخوانی ()analogRead، رفرنس آنالوگ (analog Reference) را به EXTERNAL تنظیم (ست) کنید. در غیر این صورت شما ولتاژ فعال رفرنس (تولیدشدهی داخلی) و پین AREF را اتصال کوتاه خواهید داد و احتمالاً به میکروکنترلر روی برد آردوینو صدمه خواهید زد.
بهعبارتدیگر، میتوانید ولتاژ رفرنس خارجی را بهواسطهی مقاومت 5K به پین AREF متصل کنید. این کار به شما امکان جابهجایی بین ولتاژهای رفرنس خارجی و داخلی را خواهد داد. توجه کنید که بهدلیل وجود یک مقاومت 32K درونی در پین AREF، مقاومت، ولتاژی که بهعنوان رفرنس استفاده میشود را تغییر خواهد داد. این دو همانند یک تقسیمکنندهی ولتاژ رفتار خواهند کرد؛ پس برای مثال، 2.5V که بهواسطهی مقاومت اعمال میشود در پین AREF، نتیجهی زیر را خواهد داد:
2.5 * 32 / (32 + 5) = ~2.2V