وقفه خارجی (EXTI) | قسمت نهم آموزش STM8

blog
۱۳۹۷-۰۶-۰۶
5 دقیقه

سیسوگ در قسمت هشتم  آموزش میکروکنترلر STM8 سیستم کلاک میکروکنترلر را آموزش داد. در این قسمت از آموزش میکروکنترلر STM8 قصد دارد وقفه خارجی را توضیح دهد. با سیسوگ همراه باشید.

وقفه خارجی یکی از ویژگی های اضافه شده به GPIO ها در حالت ورودی است. که باعث می‌شود میکروکنترلر روال فرآیندهایش را متوقف کند و به تغییرات اعمالی در پین‌های ورودی توسط event ها یا trigger ها پاسخ فوری بدهد. در بسیاری از موارد استفاده از وقفه خارجی سودمند است. به عنوان مثال، دکمه اضطراری موجود روی تردمیل را در نظر بگیرید. شما با سرعت زیاد در حال دویدن هستید که ناگهان مچ پایتان درد می‌گیرد. مطمئناً شما در این حالت میخواهید بلافاصله متوقف شوید، به جای کاهش سرعت به صورت مرحله به مرحله، می‌توانید دکمه اضطراری را بزنید تا تردمیل سریعاً متوقف شود. دکمه اضطراری تمام فرآیندهای دیگر را متوقف می‌کند و بلافاصله به CPU تردمیل دستور می‌دهد تا سرعت را سریع‌تر از حد امکان تغییر دهد. در واقع اولویت آن بالاتر از سایر فرآیندها می‌باشد.

اکثر میکروکنترلرهای 8 بیتی، پین‌های وقفه خارجی کمی دارند و دارای محدودیت هستند، اما چنین محدودیتی برای میکروکنترلر‌های STM8 وجود ندارد. در STM8، تقریباً تمامی پین‌های GPIO دارای قابلیت وقفه خارجی با ورودی اشمیت تریگر هستند. علاوه بر این، کنترل کننده وقفه برای تعیین اولویت وقفه‌ها وجود دارد.

وقفه خارجی میکروکنترلر STM8

وقفه خارجی میکروکنترلر STM8

اتصالات سخت افزاری

اتصالات سخت افزاری وقفه خارجی میکروکنترلر STM8

اتصالات سخت افزاری وقفه خارجی میکروکنترلر STM8

نمونه کد وقفه خارجی

همان LED ای که در مثال GPIO استفاده کردیم را در اینجا نیز مجدداً استفاده می‌کنیم، اما این بار از سوئیچ به عنوان وقفه خارجی استفاده می‌کنیم. اکنون باید ببینیم که چگونه باید وقفه خارجی را پیکربندی و کدگذاری کرد. این کد با تمام چیزهایی که قبلاً دیده اید متفاوت است و نیاز به توجه بیشتری دارد. چون بر خلاف کامپایلرهای دیگر شما باید گام‌های خاصی را بردارید. در دیگر کامپایلرها، تنها چیزی که انجام میدادیم این بود که تابع وقفه را ایجاد کنیم و آدرس بردار وقفه را به کامپایلر بدهیم. در اینجا علاوه بر این کار مراحل دیگری را نیز باید انجام دهیم.

جدول بردار وقفه برای STM8S003 در زیر نشان داده  شده است:

جدول بردار وقفه برای STM8S003

 

این جدول را می‌توانید در دیتاشیت آی سی نیز پیدا کنید. این جدول برای هر آی سی متفاوت است پس مطمئن شوید که دیتاشیت آی سی مورد نظر خود را دریافت کرده‌اید. از آنجا که ما قصد داریم سوئیچ را به PB5 وصل کنیم پس باید از  IRQ4 ، وقفه خارجی PORTB یا EXTI1 استفاده کنیم. تمام وقفه‌های خارجی روی پین‌های GPIOB در این آدرس قرار گرفته است.

main.c

stm8_interrupt_vector.c

 

حالا قسمت‌های بالای فایل‌های stm8s_it.h و stm8s_it.c را چک کنید.

stm8s_it.h

 

stm8s_it.h

stm8s_it.c

 

stm8s_it.c

کد شما باید به صورت بالا نوشته شده باشد.

توضیح

اکثر قسمت‌های کد همانند کدهای قبلی هستند، بنابراین از توضیح آن‌ها می‌گذریم. با این حال، چیزی جدید وجود دارد:

 

این قسمت از کد جایی است که وقفه خارجی را تنظیم می‌کنیم. دو خط اول، کنترل کننده وقفه را پیکربندی می‌کند و اولویت‌ها را در زمان شروع تعیین می‌کند. این قسمت اجباری نیست مگر اینکه شما قصد داشته باشید برای وقفه‌های کد خود اولویت قرار دهید. سپس وقفه‌های خارجی را روی پین‌های PORTD پیکربندی می‌کنیم. هم چنین تنظیم می‌کنیم که وقفه با لبه فعال شود.

حال وقت آن رسیده تا فایل stm8_interrupt_vector.c را توضیح دهیم. قسمت بالای این فایل باید شامل خط #include “stm8s_it.h”  باشد. همچنین باید بخش زیر را در نظر داشته باشید:

 

باید نام فانکشنی را که قصد داریم هنگام وقوع وقفه‌ای خاص اعمال شود به کامپایلر بدهیم. برای این کار دو قسمت وجود دارد. آدرس بردار وقفه و نام تابع. به همین دلیل خط زیر را در برنامه می‌نویسیم.

 

 

در این قسمت راجب وقفه خارجی صحبت کردیم. در قسمت دهم آموزش میکروکنترلر STM8 سیسوگ قصد دارد، برنامه ای با استفاده از بیپر (Beeper) را آموزش دهد. با سیسوگ همراه باشید.

 

منبع

مطالب مرتبط

 

 

اطلاعات
34
0
لینک و اشتراک
profile

electronic girl

متخصص الکترونیک

دوستدار الکترونیک

مقالات بیشتر
slide

پالت | بازار خرید و فروش قطعات الکترونیک

قطعات اضافه و بدون استفاده همیشه یکی از سرباره‌‌های شرکتها و طراحان حوزه برق و الکترونیک بوده و هست. پالت سامانه‌ای است که بصورت تخصصی اجازه خرید و فروش قطعات مازاد الکترونیک را فراهم می‌کند. فروش در پالت
family

آیسی | موتور جستجوی قطعات الکترونیک

سامانه آی سی سیسوگ (Isee) قابلیتی جدید و کاربردی از سیسوگ است. در این سامانه سعی شده است که جستجو، انتخاب و خرید مناسب تر قطعات برای کاربران تسهیل شود. وقتی شما در این سامانه، قطعه الکترونیکی را جستجو می‌کنید؛ آی سی به سرعت نتایج جستجوی شما در اکثر فروشگاه‌های آنلاین در حوزه قطعات الکترونیک را نمایش می‌دهد. جستجو در آیسی
family

فروشگاه سیسوگ

فروشگاه سیسوگ مجموعه ای متمرکز بر تکنولوژی های مبتنی بر IOT و ماژول های M2M نظیر GSM، GPS، LTE، NB-IOT، WiFi، BT و ... جایی که با تعامل فنی و سازنده، بهترین راهکارها انتخاب می شوند. برو به فروشگاه سیسوگ
family

سیسوگ فروم | محلی برای پاسخ پرسش‌های شما

دغدغه همیشگی فعالان تخصصی هر حوزه وجود بستری برای گفتگو و پرسش و پاسخ است. سیسوگ فروم یک انجمن آنلاین است که بصورت تخصصی امکان بحث، گفتگو و پرسش و پاسخ در حوزه الکترونیک را فراهم می‌کند. پرسش در سیسوگ فرم
become a writer

نویسنده شو !

سیسوگ با افتخار فضایی برای اشتراک گذاری دانش شماست. برای ما مقاله بنویسید.

ارسال مقاله
become a writer

نویسنده شو !

سیسوگ با افتخار فضایی برای اشتراک گذاری دانش شماست. برای ما مقاله بنویسید.

ارسال مقاله
خانواده سیسوگ

پالت | بازار خرید و فروش قطعات الکترونیک

قطعات اضافه و بدون استفاده همیشه یکی از سرباره‌‌های شرکتها و طراحان حوزه برق و الکترونیک بوده و هست. پالت سامانه‌ای است که بصورت تخصصی اجازه خرید و فروش قطعات مازاد الکترونیک را فراهم می‌کند.
family

آیسی | موتور جستجوی قطعات الکترونیک

سامانه آی سی سیسوگ (Isee) قابلیتی جدید و کاربردی از سیسوگ است. در این سامانه سعی شده است که جستجو، انتخاب و خرید مناسب تر قطعات برای کاربران تسهیل شود. وقتی شما در این سامانه، قطعه الکترونیکی را جستجو می‌کنید؛ آی سی به سرعت نتایج جستجوی شما در اکثر فروشگاه‌های آنلاین در حوزه قطعات الکترونیک را نمایش می‌دهد.
family

فروشگاه سیسوگ

فروشگاه سیسوگ مجموعه ای متمرکز بر تکنولوژی های مبتنی بر IOT و ماژول های M2M نظیر GSM، GPS، LTE، NB-IOT، WiFi، BT و ... جایی که با تعامل فنی و سازنده، بهترین راهکارها انتخاب می شوند.
family

سیسوگ فروم | محلی برای پاسخ پرسش‌های شما

دغدغه همیشگی فعالان تخصصی هر حوزه وجود بستری برای گفتگو و پرسش و پاسخ است. سیسوگ فروم یک انجمن آنلاین است که بصورت تخصصی امکان بحث، گفتگو و پرسش و پاسخ در حوزه الکترونیک را فراهم می‌کند.
family

دیدگاه ها

profile
حمیدرضا حیدری گفت :
۱۴۰۲-۰۳-۱۰ ۱۲:۴۵

با سلام آموزش عالی و تشکر از زحمات. البته در راستای بهبود کیفیت میگم اگر cosmic کار میکنید این قسمت هم باید اضافه شود @far @interrupt با تشکر

profile
Zeus ‌ گفت :
۱۴۰۲-۰۷-۰۷ ۱۵:۵۱

ممنونم برای کمکتون

profile
محمد گفت :
۱۴۰۱-۰۱-۲۵ ۱۸:۴۷

سلام.دوستان عزیز برنامه نویس من دنبال کسی میگردم که برام برنامه ی میکرو تردمیل بنویسه.چون کارم تردمیل هس وباهاش اگه به تفاهم برسم قراردادباهاش میبندم و باهم کارمیکنیم. اگه کسی هس لطفا با این شماره تو واتساپ بهم پیام بده ممنون میشم.09137450854.

profile
محمد گفت :
۱۴۰۱-۰۱-۲۵ ۱۸:۴۱

سلام.آقا شما جایتون توبهشت هس به نظرمن چون با این کار زیبا که دارید به مردم رایگان آموزش میدین واگه بدونین این کارشما چقد خوبه هیچوقت متوقفش نمیکنید.به نظرمن آدم با نمازو دعا این دری وری ها بهشت نمیره وگرنه تمام مردم دنیا بایدبرن جهنم فقط مابریم بهشت چون نمازمیخونیم آدم چقدجاهل باشه.براتون آرزوی سلامتی دارم.فقط خواهشن درمورد تردمیل برنامه کامل بزارید.مرسی

profile
Zeus ‌ گفت :
۱۴۰۱-۰۱-۲۷ ۱۰:۳۷

متشکرم دوست عزیز
نظر لطف شماست، ما سعیمون رو میکنم که این مسیر رو ادامه بدیم ولی ادامه راه نیاز به همراهی و کمک دوستان داریم
بزرگترین کمکی که میتویتد به ما بکنید اینه که ما رو به دوستان خودتون معرفی کنید 🙂

profile
سید حسین گفت :
۱۴۰۰-۰۷-۰۵ ۱۲:۳۹

سلام وقتتون بخیر
خیلی ممنون که اموزشات رایگان و مفیدی رو برای همه قرار میدید .
یک سوال داشتم اینه که من لبه رو روی هر تغیراتی تنظیم میکنم یعنی هم با لبه بالا و هم پایین وقفه میده . حالا وقتی رفتم تو روتین وقفه چجوری بفهمم از لبه بالا اومده یا پایین ؟

profile
معین گفت :
۱۴۰۰-۰۶-۲۰ ۱۱:۴۴

سلام و وقت بخیر
ممنون میشم یه توضیحی در خصوص تفاوت وقفه و رویداد بدهید

profile
Zeus گفت :
۱۴۰۰-۰۶-۲۱ ۰۹:۲۷

سلام دوست عزیز
فکر نمیکنم تفاوت خاصی داشته باشن و هر دو یک مفهموم رو می رسونن 🙂

profile
reza گفت :
۱۳۹۹-۱۲-۱۱ ۱۳:۰۴

با سلام من با روش رجیستری اولویت وقفه هارو تنظیم میکنم ولی انگار که انگار! جواب نمیده
مثلا در کد زیر من میخوام وقتی وارد وقفه اول شده که توش while(1); نوشتم چراغ بتونه چشمک بزنه چرا که میخوام وقفه تو در تو بتونه اتفاق بیفته
ولی جواب نمیده و هنگ می کنه
#include
#include

int main( void )
{

CLK_CKDIVR_HSIDIV=1;
PA_DDR_DDR3=1;
PA_CR1_C13=1;

TIM2_CR1_CEN=0;
TIM2_IER_UIE=1;
TIM2_CNTRH=0;
TIM2_CNTRL=0;
TIM2_PSCR=6;
TIM2_ARRH=0xff;
TIM2_ARRL=0xff;
TIM2_CR1_CEN=1;

PD_DDR_DDR4=0;
PD_CR2_C24=1;
EXTI_CR1_PDIS=1;

__enable_interrupt();
while(1);

}

#pragma vector=TIM2_OVR_UIF_vector
__interrupt void timer2_isr(void){
PA_ODR_ODR3^=1;

TIM2_SR1_UIF=0;

}

#pragma vector=EXTI3_vector
__interrupt void exti0_isr(void){
while(1);

}

profile
saeed گفت :
۱۳۹۹-۰۹-۲۲ ۲۲:۱۵

باسلام و عرض وقت بخیر و تشکر
سوالی از محضرتون داشتم اونم اینکه من بعد از BUILD کردن برنامه به یه اروری میخورم که میگه symbol f_NonHandledInterrupt multiply defined (Debug\stm8s_it.o) به این معنی که یک تابع با اسم مذکور رو چندبار تعریف کردم ولی خب درست بم گرا نمیده که بدونم دقیقا کجا اضافه تعریف شده
ممنون میشم اکر راهنماییم کنین

profile
زئوس Zeus گفت :
۱۳۹۹-۱۰-۲۰ ۱۴:۲۴

سلام دوست عزیز
خوب دقیقا برداشتتون درسته به سادگی جستجوی تابع توی کد میتونید ببینید این تابع کجاها تعریف شده

profile
کاظم گفت :
۱۳۹۹-۰۸-۲۵ ۱۰:۰۴

سلام کدتون رو مو به مو کپی کردم
stm8s_it.h و stm8s_it.c رو از
E:\stm \lib\STM8S_StdPeriph_Lib\Project\STM8S_StdPeriph_Examples\EXTI\EXTI_InterruptPriority
کپی کردم.
توی کامپایل کردن ارور زیر رو میده
#error clnk Debug\interrupt.lkf:68 Debug\stm8_interrupt_vector.o: symbol f_NonHandledInterrupt multiply defined (Debug\stm8s_it.o)
The command: “clnk -m Debug\interrupt.map -l”C:\Program Files (x86)\COSMIC\FSE_Compilers\CXSTM8\Lib” -o Debug\interrupt.sm8 Debug\interrupt.lkf ” has failed, the returned value is: 1
exit code=1.

profile
VHD گفت :
۱۳۹۹-۰۷-۲۳ ۲۳:۵۱

سلام
فکر کنم وقفه اشتباه نوشته شده در “main.c” و “stm8s_it.c”

profile
VHD گفت :
۱۳۹۹-۰۷-۲۲ ۱۱:۴۸

سلام
خیلی ممنون از مطالب خوبتون
فقط یک نکته هست…
فایل سورس و هدری به نام stm8s_it.c و stm8s_it.h که در پوشه های SPL وجود نداره!!!
بجاش stm8s_itc.c و stm8s_itc.h هست که اونا هم فرق دارن با مثال 🙁

profile
محمدرضا گفت :
۱۳۹۹-۰۵-۱۴ ۰۷:۵۲

سلام وقت بخیر
برای دو تا کلید که به دوتا از پین های پورت A و B میکرو Stm8s وصل کردم اینتراپت تعریف کردم. تنظیمات مربوط به رجیستری GPIO و EXTI رو به طور کامل نوشتم . برنامه اینتراپت هم یک Blink ساده است.
با زدن دکمه ها اینتراپ ها کار میکنه و ال ای دی ها روشن و خاموش میشن ولی به محض اتمام برنامه اینتراپت ، میکرو ریست میکنه!منظور اینکه اینتراپت اجرا میشه ولی میکرو ریست میکنه. ممنون میشم راهنمایی کنید.

profile
فرید گفت :
۱۴۰۰-۰۸-۱۷ ۱۱:۳۳

سلام منم دقیقا همین مشکل رو دارم اگر مشکلتونو حل کردین به منم بگین چجوری حل شد؟

profile
زئوس Zeus گفت :
۱۳۹۹-۰۶-۱۸ ۱۰:۵۸

این مساله میتونه به دلیل کم بودن استک اینتراپت باشه و این که بعد از تمام شدن اینتراپت cpu نتونه مسیر برگشت به برنامه اصلی رو پیدا کنه

profile
فرید گفت :
۱۴۰۰-۰۸-۱۷ ۱۱:۳۴

خب یعنی چه کار باید کرد؟

profile
Zeus ‌ گفت :
۱۴۰۱-۰۵-۰۲ ۱۵:۲۸

کاری که باید انجام بدید اینه که میزان استک رو زیاد کنید
و البته چیز دیگه ای که در این مواقع کمک میکنه به پیدا کردن مشکل اینه که سورس ریست رو چک کنید و ببینید به چه دلیلی ریست اتفاق افتاده

profile
فدا گفت :
۱۳۹۹-۰۲-۱۵ ۲۲:۴۴

سلام این کتابخانه stm8s_it. را از کجا اوردید و کارش چیه توی spl نبود برنامه بدون اینها کامپایل میشه بدون خطا ولی وقفه جواب نداد

profile
زئوس Zeus گفت :
۱۳۹۹-۰۲-۲۷ ۱۰:۰۷

اینو خودتون ایجاد میکیند
فکر میکنیم سمپلش رو بتونید توی مثال های خود کتابخانه پیدا کنید.
کارش هم اینه که روال وقفه رو توش تعریف میکنید – وجودش الذامی نیست و میتونید روال های مروبط به وقفه رو توی فایل مین هم تعریف کنید.

profile
حسین گفت :
۱۳۹۸-۱۲-۰۸ ۱۵:۵۲

سلام وقت بخیر
بنده تمام موارد رو اجرا کردم و یک کد کوچیک با led و اینتراپت نوشتم که وقتی اینتراپت میخوره ال ای دی روشن بشه و داخل وایل اگر فلگ داخل اینتراپت یک شده بود ، کمی صبر کنه و خاموش کنه. اما مشکل اینجاست که به محض اینتراپت خوردن ، ال ای دی سریع روشن میشه (اینتراپت اجرا میشه) و میکرو ریست میکنه!! (ابتدای کد یک تعدادی چشمک زن گذاشتم و مطمئن هستم میکرو ریست میشه.) لازم به ذکره که تایمر ،adc و gpio عادی رو راه انداختم بدون مشکل اما اینتراپت خیلی اذیت میکنه. (البته در این کد خبری از تایمر و adc نیست)

profile
محمد گفت :
۱۳۹۹-۰۵-۰۸ ۱۲:۰۷

سلام منم به همین مشکل برخورد کردم. چطوری میشه رفعش کرد؟

profile
زئوس Zeus گفت :
۱۳۹۹-۰۶-۱۸ ۱۰:۲۷

آیا واچ داگ فعال نیست ؟ یکی از احتمال های اینه که واچ داگ فعال باشه
برنامه نویسی اصولی میگه شما نباید برنامه تان رو در وقفه متوقف کنید یکی از دلایل میتونه این باشه
دلیل دوم میتونه پر شدن استک باشه (استک مروبط به اینتراپت) دلیل دیگه میتونه پاک نکردن فلگ اینتراپت باشه

profile
electronic girl گفت :
۱۳۹۸-۱۲-۱۱ ۰۹:۱۷

سلام دوست عزیز
با توجه به صحبت اتون تفکری که پشت کدنویسی شما بوده به نظر درست میاد و احتمالا قسمتی از کد به خوبی نوشته نشده.
لطف کنین کدتون را بذارید تا بیشتر بتونم کمکتون کنم.

profile
Winiston ZZZ گفت :
۱۳۹۸-۰۴-۲۶ ۲۰:۱۴

با سلام
با ارور : ?ASlink-Warning-Undefined Global ‘_EXTI_SetTLISensitivity’ referenced by module ‘main’
make: *** [makefile:56: main] Error 1
“make all” terminated with exit code 2. Build might be incomplete.
مواجه میشوم

profile
Winiston ZZZ گفت :
۱۳۹۸-۰۴-۲۶ ۲۲:۰۸

22:07:32 **** Incremental Build of configuration Default for project STM8 ****
make all
sdcc -c -IStdPeriphLib/inc -DUSE_STDPERIPH_DRIVER -mstm8 -Ddouble=float –std-c99 –nolospre –opt-code-size –out-fmt-ihx –debug -obin/StdPeriphLib/src/ StdPeriphLib/src/stm8s_clk.c
sdcc -c -IStdPeriphLib/inc -DUSE_STDPERIPH_DRIVER -mstm8 -Ddouble=float –std-c99 –nolospre –opt-code-size –out-fmt-ihx –debug -obin/StdPeriphLib/src/ StdPeriphLib/src/stm8s_gpio.c
sdcc -IStdPeriphLib/inc -DUSE_STDPERIPH_DRIVER -mstm8 -Ddouble=float –std-c99 –nolospre –opt-code-size –out-fmt-ihx –debug main.c -o bin/ bin/StdPeriphLib/src/stm8s_gpio.rel bin/StdPeriphLib/src/stm8s_clk.rel

?ASlink-Warning-Undefined Global ‘_ITC_DeInit’ referenced by module ‘main’

?ASlink-Warning-Undefined Global ‘_EXTI_SetExtIntSensitivity’ referenced by module ‘main’

?ASlink-Warning-Undefined Global ‘_EXTI_DeInit’ referenced by module ‘main’

?ASlink-Warning-Undefined Global ‘_ITC_SetSoftwarePriority’ referenced by module ‘main’

?ASlink-Warning-Undefined Global ‘_EXTI_SetTLISensitivity’ referenced by module ‘main’
make: *** [makefile:56: main] Error 1
“make all” terminated with exit code 2. Build might be incomplete.

22:07:33 Build Failed. 1 errors, 0 warnings. (took 1s.535ms)

profile
زئوس Zeus گفت :
۱۳۹۸-۰۴-۲۹ ۱۴:۰۷

سلام دوست عزیز
خطاهایی که مواجه شدید به این معنی است که از توابعی استفاده کردید که توی فایل های پروژه تعریفی برای اون وجود نداره ؛ الان داره میگه که مثلا ‘_ITC_DeInit’ تایعی رو که توی مین برنامه مورد استفاده قرار دادید ؛ هیچ کجا دیفاین نشده و هیچ تعریفی براش پیدا نمیکنه

profile
zeos گفت :
۱۳۹۷-۱۱-۱۶ ۱۵:۳۶

خیلی ببخشید مطالب سایتتون مفت نمی ارزه.همش یا کپی پیسته یا ترجمه
بعضی مطالبی که میذارین اصلا تست شده هم نسیتن ناقص کپی شدن فقط باعث سردرگمی ادم میشن
با تشکر

profile
FireFly_tw گفت :
۱۳۹۸-۱۲-۰۶ ۰۱:۴۰

این آموزشتون واقعا ترجمه ناقص و ایراد داری هستش، لطفا اصلاحش کنید
منبع اصلی تصاویر و آموزش هم لینک زیر هستش
http://embedded-lab.com/blog/starting-stm8-microcontrollers/10/

profile
زئوس Zeus گفت :
۱۳۹۸-۱۲-۱۰ ۱۰:۱۳

همین لینک که به عنوان منبع ذکر شده 😐 انتهای مطلب رو اگر ببینید
بررسی میکنیم
ممنون برای پیگیری موضوع

profile
FireFly_tw گفت :
۱۳۹۸-۱۲-۱۳ ۲۰:۵۴

عذرخواهی میکنم بابت لحن تندم
منبع رو ندیده بودم
متشکرم

profile
electronic girl گفت :
۱۳۹۸-۱۲-۱۴ ۰۹:۲۳

خواهش میکنم ?

profile
Sisoog OS گفت :
۱۳۹۷-۱۱-۱۶ ۱۵:۵۱

ممنون از نظر شما
این اولین نظر به این تندی در حدود یکسال کاری سیسوگ هست 🙂
و به جرات میتونم بگم شاید دو مطلب در کل سایت داریم که قسمتهایی از اون کپی شدند که دقیقا هم اشاره شده
خیلی از محتواهای ایجاده شده هم عملی تست شده اند و اکثر آموزش میکروکنترلر STM8 دقیقا تست شده که میتونید حتی نمونه بردهای تست شده را هم در زیر برخی از پست ها ببنید

بسیاری از مطالب وب سایت هیچ نمونه حتی خارجی ندارند و خیلی از اونها هم دقیقا ایجاد شده اند

اگر قسمتی اش به نظرتون دچار اشکال هست و اگر نظری دارید در مورد قسمتی اش که میتونه بهتر کنه اموزش را ممنون میشم بگید تا ما سعی کنیم تصحیح کنیم

become a writer

نویسنده شو !

سیسوگ با افتخار فضایی برای اشتراک گذاری دانش شماست. برای ما مقاله بنویسید.

ارسال مقاله
become a writer

نویسنده شو !

سیسوگ با افتخار فضایی برای اشتراک گذاری دانش شماست. برای ما مقاله بنویسید.

ارسال مقاله